Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας: Ο Γιώργος Πετρής ύποπτος – «Υλικό με κοπέλες πάνω από 15 ετών»

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας: Ο Γιώργος Πετρής ύποπτος – «Υλικό με κοπέλες πάνω από 15 ετών»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Πετρής, γνωστός από την παρουσία του στο γραφείο Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, είναι ο ύποπτος για την υπόθεση που αφορά αδικήματα σχετιζόμενα με παιδική πορνογραφία.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με αρμόδια αστυνομική πηγή, το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του υπόπτου, έχει να κάνει με ανήλικες κοπέλες άνω των 15 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες  που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας ο δημοσιογράφος  και παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων στο παρελθόν σε παγκύπριο τηλεοπτικό σταθμό συνεχίζει να κρατά το στόμα του κλειστό. 

Τα αρχεία που εντόπισαν οι αρμόδιες αρχές έχουν σταλθεί για περαιτέρω εξέταση στην Europol. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.