LIKE ONLINE

Τύπος αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έδωσε για να αποκτήσει το καινούργιο Tesla: «Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Τύπος αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έδωσε για να αποκτήσει το καινούργιο Tesla: «Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Το Cybertruck αποτελεί απόδειξη τόσο της καινοτομίας όσο και της σημαντικής οικονομικής δέσμευσης που απαιτείται για μια τόσο πρωτοποριακή τεχνολογία.

Μια πρόσφατη αποκάλυψη στο Reddit άφησε πολλούς έκπληκτους, καθώς ένας πελάτης μοιράστηκε την τελική απόδειξη για την παραγγελία του Tesla Cybertruck, τονίζοντας το σημαντικό κόστος απόκτησης αυτού του πολυσυζητημένου οχήματος.

Η τιμολόγηση της Tesla για το Cybertruck ξεκινά από περίπου 60.990 δολάρια. Ωστόσο, για όσους επιθυμούν το πιο ισχυρό μοντέλο, που φέρει την εύστοχη ονομασία «Cyberbeast», το κόστος εκτοξεύεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 99.990 δολαρίων.

Το λεπτομερές τιμολόγιο που μοιράστηκε στο Reddit αποκάλυψε ότι πλήρωσε 102.035 δολάρια για το Cybertruck. Ωστόσο, το ποσό αυτό δεν αντιπροσώπευε το συνολικό κόστος λόγω πρόσθετων χρεώσεων. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο φόρος επί των πωλήσεων συχνά εξαιρείται από την εμφανιζόμενη τιμή και προστίθεται αργότερα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο φόρος επί των πωλήσεων ανήλθε σε 9.712,33 δολάρια. Επιπλέον, ο αγοραστής επιβαρύνθηκε με 1.295 δολάρια σε κυβερνητικά τέλη και τέλη προμηθευτή.

Κατά συνέπεια, το συνολικό ποσό που καταβλήθηκε για το Cybertruck ανήλθε στο εντυπωσιακό ποσό των 113.242,33 δολαρίων. Το ποσό αυτό είναι σχεδόν διπλάσιο από το μέσο κόστος ενός φορτηγού στις ΗΠΑ, το οποίο σήμερα κυμαίνεται γύρω στα 59.000 δολάρια.

Η αποκάλυψη αυτού του υψηλού κόστους προκάλεσε σοκ μεταξύ των δυνητικών αγοραστών. Το Cybertruck, με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία του, αντιπροσωπεύει μια σημαντική επένδυση, που ξεπερνά κατά πολύ το εύρος τιμών των τυπικών φορτηγών της αγοράς. Αυτή η τιμολόγηση αντικατοπτρίζει όχι μόνο την καινοτομία και τα χαρακτηριστικά του οχήματος, αλλά υπογραμμίζει επίσης την πριμοδότηση της τεχνολογίας αιχμής των ηλεκτρικών οχημάτων.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top