Συμπλοκή σε πολυκατοικία στη Λάρνακα: Στο νοσοκομείο δυο πρόσωπα
Γύρω στις 11.00 το βράδυ χθες Παρασκευή, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ τριών προσώπων που διαμένουν σε πολυκατοικία, στη Λάρνακα.
Τουλάχιστον 13 άνθρωποι, ανάμεσά τους 4 παιδιά, έχασαν τη ζωή τους ανοικτά των νοτιο-δυτικών ακτών της Τουρκίας στο ναυάγιο του πλοίου που τους μετέφερε στην Ελλάδα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan και η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ.
Οι τούρκοι λιμενοφύλακες κατόρθωσαν να διασώσουν 205 άτομα που επέβαιναν στο πλοίο, το οποίο είχε αποπλεύσει από την περιοχή της Ντάτσα.
Οι επιχειρήσεις για την ανεύρεση επιζώντων συνεχίζονται.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η Χουριέτ, το ναυάγιο σημειώθηκε στις 6 το πρωί, ενώ οι περισσότεροι από 220 πρόσφυγες και μετανάστες επέβαιναν σε ξύλινο σκάφος, μήκους 20 μέτρων περίπου, όταν αυτό βυθίστηκε πηγαίνοντας από την τουρκική περιοχή Ντάτσα προς την Κω.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις