Χειροπέδες σε δύο καταζητούμενους - Τους έψαχναν από τον Οκτώβριο

Χειροπέδες σε δύο καταζητούμενους - Τους έψαχναν από τον Οκτώβριο

Συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο άντρες ηλικίας 33 και 31 ετών, οι οποίοι καταζητούνταν σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, αδικήματα που σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, φέρεται να διαπράχθηκαν στις 19 Οκτωβρίου, 2023, στη Λεμεσό.

Οι δύο ύποπτοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, μετά από συλλογή πληροφοριών και εξετάσεις που έγιναν, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, 26 Ιανουαρίου.

Το πρωί χθες Σάββατο οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διατάγματα προσωποκράτησης τους για περίοδο τριών ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE