Ιταλία: Συνελήφθη ένας άνδρας, ο οποίος προσπαθούσε να μπει στην πλατεία του Αγίου Πέτρου με μαχαίρι στην τσέπη

Ιταλία: Συνελήφθη ένας άνδρας, ο οποίος προσπαθούσε να μπει στην πλατεία του Αγίου Πέτρου με μαχαίρι στην τσέπη

Ένας Ιταλός, πενήντα ενός ετών, συνελήφθη σήμερα (28/1) το μεσημέρι, ενώ προσπαθούσε να εισέλθει στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, όπου βρίσκονταν χιλιάδες πιστοί, φέροντας μαχαίρι στην τσέπη.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το μαχαίρι χάρη στα μηχανήματα ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων, λίγο πριν από την καθιερωμένη ευλογία του πάπα Φραγκίσκου στους πιστούς. Στην προσπάθεια να ακινητοποιηθεί ο άνδρας, ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε στο πόδι.

Μέχρι τώρα, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να πρόκειται για τρομοκράτη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

Ενώπιον των μελών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ το οποίο συνεδριάζει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, τίθενται οι εισηγήσεις που έχουν καταθέσει μέλη του κόμματος για αλλαγές στο καταστατικό. Ως γνωστό, το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του κόμματος είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE