Ελεγμένο ποιοτικά το νερό στο σχολεία της Λεμεσού

Ελεγμένο ποιοτικά το νερό στο σχολεία της Λεμεσού

Σε δειγματοληψίες του πόσιμου νερού από όλα τα σχολεία που ευρίσκονται εντός των δημοτικών ορίων Λεμεσού, λίγες μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, έχουν προβεί οι Υγειονομικές Υπηρεσίες στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Λεμεσού με τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας και το Κρατικό Χημείο.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού αναφέρει πως “τα αποτελέσματα είναι πολύ ικανοποιητικά για όλα σχολεία και συνάδουν με τους Νόμους Ν87(1)/2001 και Ν275(ι) / 2004 για τις παραμέτρους για τις οποίες  ελέχθησαν”.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμος Λεμεσού εύχεται σε όλους, εκπαιδευτικούς, μαθητές, σχολικό προσωπικό και γονείς  Καλή Σχολική Χρονιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό -  Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού

BEST OF TOTHEMAONLINE