ΔΙΕΘΝΗ

Το τραγικό λάθος με το αλεξίπτωτο - Έπεσε στο κενό από τον 29ο όροφο 33χρονος Βρετανός

Το τραγικό λάθος με το αλεξίπτωτο - Έπεσε στο κενό από τον 29ο όροφο 33χρονος Βρετανός

Ο αδερφός του Βρετανού base jumper Nathy Odinson αποκάλυψε το τραγικό λάθος που έκανε με το αλεξίπτωτο και πέθανε ακαριαία μετά από πτώση του από πολυώροφο κτίριο στην Ταϊλάνδη.

Ο 33χρονος Nathy Odinson είχε ανέβει παράνομα στην κορυφή του 29ου ορόφου πολυκατοικίας στο παραθαλάσσιο θέρετρο Pattaya το βράδυ του Σαββάτου πριν πηδήξει στο κενό.

Ο αδερφός του Ed Harrison δήλωσε πως στο ανατριχιαστικό βίντεο από τις τελευταίες του στιγμές φαίνεται το αλεξίπτωτό του να είχε πιαστεί στον ιμάντα του, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ανοίξει.

Παρά τη μεγάλη εμπειρία του αδερφού του, έχοντας κάνει 5.000 άλματα σε όλο τον κόσμο, έκανε το μοιραίο λάθος χωρίς να το καταλάβει και πήδηξε στο κενό, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

«Θα λείψει σε πολλούς…»
«Θα λείψει σε πολλούς… Ήταν διασκεδαστικός και χαρούμενος και πολύ καλός με τα παιδιά. Ήταν ήρωας για τα τρία μου παιδιά» δήλωσε χαρακτηριστικά στη The Sun.

Στα τρομακτικά πλάνα φαίνεται ο Nathy Odinson να μετρά αντίστροφα «τρία, δύο, ένα, τα λέμε» πριν πέσει στο κενό.

Ακούγεται να προσγειώνεται σε ένα δέντρο πριν πέσει στο κενό, με τους διασώστες να επιβεβαιώνουν τον θάνατό του στο σημείο.

Στο σώμα του βρέθηκε ένα στρογγυλό μπλε αλεξίπτωτο που δεν είχε αναπτυχθεί πλήρως.

«Άκουσα τον ήχο του δέντρου και νόμιζα ότι ήταν ένα πεσμένο κλαδί που έπεσε στο έδαφος» δήλωσε ο φρουρός ασφαλείας του κτιρίου Kanet Chansong.

«Μια γυναίκα ούρλιαξε και έτσι πήγα προς τα εκεί και συνειδητοποίησα πως πρόκειται για άνθρωπο. Ήταν νεκρός. Είδα ότι είχε πηδήξει από το κτίριο».

Στο ανατριχιαστικό βίντεο με τις τελευταίες του στιγμές, ο Nathy Odinson ρωτά το άτομο που τον καταγράφει από την άλλη πλευρά του τοίχου ασφαλείας αν η κάμερα στο κράνος του έχει το κόκκινο φως που υποδηλώνει ότι καταγράφει.

Όταν συνειδητοποιεί ότι δεν καταγράφει, βγάζει το κράνος του και πατάει το κουμπί πριν ελέγξει για λίγο το αλεξίπτωτό του.

Σε μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις λίγο πριν από τον τραγικό θάνατό του, ο Nathy Odinson είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του ενώ έκανε ελεύθερη πτώση.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top