LIFESTYLE

Κέιτ Μίντλετον: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από νοσηλεία 14 ημερών - Λεπτομέρειες για την υγεία της

Κέιτ Μίντλετον: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από νοσηλεία 14 ημερών - Λεπτομέρειες για την υγεία της

Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε σήμερα στο σπίτι της στο Ουίνδσορ, μετά από 14 ημέρες νοσηλείας στην ιατρική δομή The London Clinic στο Marylebone μετά από εγχείρηση στην κοιλιακή χώερα.

Εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον δήλωσε: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι τς στο Ούνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της μετά την επέμβαση. Η πρόοδός της είναι καλή.

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα επιθυμούν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του London Clinic και ιδιαίτερα στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν». Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η οικογένεια συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχει λάβει από όλον τον κόσμο.

 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση, δεν αναμένεται ότι θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της πριν το Πάσχα. Ωστόσο, ο ακριβής χρόνος θα εξαρτηθεί από τις συμβουλές των ιατρών. Παράλληλα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις του μόλις η Κέιτ είναι καλά.

Την ίδια ώρα, ο βασιλιάς Κάρολος παραμένει νοσηλευόμενος και σήμερα στην ίδια κλινική, στην οποία είχε εισαχθεί πριν τρεις ημέρες για επέμβαση λόγω διόγκωσης του προστάτη.

Κινδύνευσε η ζωή της μετά την επέμβαση

Πάντως, αν και ο βρετανικός Τύπος υπήρξε ιδιαίτερα φειδωλός ως προς τις πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, στην Ισπανία η εκπομπή Fiesta από το κανάλι Telecinco, υποστήριξε ότι μπορεί να εξηγήσει τι συνέβη με την κατάσταση της υγείας της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Emma García μαζί με το πάνελε της επιχείρησαν να εξηγήσουν όλα όσα συνέβησαν και προσπάθησαν να αναλύσουν γιατί υπάρχει τόση μυστικότητα.

«Την αλήθεια, δεν θα τη μάθουμε ποτέ, εκτός αν η ανάρρωση δεν προχωρήσει όπως πρέπει, γιατί δεν θα έχουν άλλη επιλογή», σχολίασε ένας από το πάνελ.

 

«Μεταξύ των διαθέσιμων πληροφοριών... Είναι καλά αυτή τη στιγμή; Κινδυνεύει αυτή τη στιγμή η ζωή της;» η παρουσιάστρια σχολίασε πως η απάντηση κάθε άλλο παρά καθησυχαστική ήταν και δημιουργεί ίντριγκα για το τι έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες.

Τα προβλήματα της Κέιτ Μίντλετον κατά τη διάρκεια της επέμβασης

Προχωρώντας σε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες οι δημοσιογράφοι αποκάλυψαν: «Οι γιατροί χρειάστηκε να πάρουν δραστικές αποφάσεις εκείνη τη στιγμή εξαιτίας αυτών των επιπλοκών που προέκυψαν. Η απόφαση ήταν να την ρίξουν σε τεχνητό κώμα. Έπρεπε να την κρατήσουν διασωληνώσουν. Ήταν σοβαρές επιπλοκές που δεν τις περίμεναν γιατί η επέμβαση πήγε καλά, αλλά η μετεγχειρητική πορεία δεν ήταν η αναμενόμενη».

«Αυτές οι επιπλοκές προκάλεσαν στιγμές έντασης μεταξύ της ιατρικής ομάδας για να αποφασίσουν αυτό που τελικά αποφασίστηκε: να προκαλέσουν τεχνητό κώμα. Αυτό που δεν μπορώ να επιβεβαιώσω είναι αν αυτό ισχύει ακόμη, αν περίμεναν ένα δεκαπενθήμερο», προσθέτει η δημοσιογράφος.

«Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στον βασιλικό οίκο ήταν αισθητή. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της», ειπώθηκε ακόμα στο πάνελ.

Το μόνο πράγμα που είναι πραγματικό γεγονός είναι το ανήσυχο βλέμμα στο πρόσωπο του συζύγου της. Αυτή είναι η μόνη εικόνα που έχουμε δει», είπαν στην εκπομπή.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top