Στα €285,8 εκαταμμύρια οι 50 μεγάλες πράξεις σε ακίνητα το 2023, οι πρώτες 9 στη Λεμεσό

Στα €285,8 εκαταμμύρια οι 50 μεγάλες πράξεις σε ακίνητα το 2023, οι πρώτες 9 στη Λεμεσό

Συνολικής αξίας €285,8 εκατομμυρίων ήταν οι 50 μεγαλύτερες σε αξία πράξεις για ακίνητα (δέκα ανά επαρχία), που ολοκληρώθηκαν στην Κύπρο το 2023, με τις 10 ακριβότερες πωλήσεις να αφορούν συνολική αξία €120,4 εκατ., εκ των οποίων οι 9 συναλλαγές αφορούσαν την πόλη και την επαρχία Λεμεσού.

Η ακριβότερη πώληση αφορούσε χωράφι στον Δήμο Λεμεσού με τιμή €22,1 εκατ., σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Ask Wire, η οποία προσθέτει ότι η άλλη επαρχία που εκπροσωπείται στην πρώτη δεκάδα είναι η Αμμόχωστος με μια συναλλαγή που αφορούσε χωράφι αξίας €9,1 εκατ.

Σύμφωνα με την Ask Wire, η δεκάδα των ακριβότερων ακινήτων της Λεμεσού πωλήθηκε έναντι €120,2 εκατ. και της Αμμοχώστου €46,4 εκατ.

Οι επαρχίες Λάρνακας και Πάφου ακολουθούν με τις δέκα πιο ακριβές τους πωλήσεις το 2023 να ανέρχονται σε €42,6 εκατ. και €41,1 εκατ., αντίστοιχα.

Πιο μικρής αξίας (€35,5 εκατ.) είναι τα δέκα πιο ακριβά ακίνητα που πωλήθηκαν τον περασμένο χρόνο στην επαρχία Λευκωσίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE