VIDEO: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία Αβέρωφ – Αποφασίζουν τα επόμενα βήματα
Προβληματισμός επικρατεί στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

Η ακριβότερη πώληση αφορούσε χωράφι στον Δήμο Λεμεσού με τιμή €22,1 εκατ., σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Ask Wire, η οποία προσθέτει ότι η άλλη επαρχία που εκπροσωπείται στην πρώτη δεκάδα είναι η Αμμόχωστος με μια συναλλαγή που αφορούσε χωράφι αξίας €9,1 εκατ.
Σύμφωνα με την Ask Wire, η δεκάδα των ακριβότερων ακινήτων της Λεμεσού πωλήθηκε έναντι €120,2 εκατ. και της Αμμοχώστου €46,4 εκατ.
Οι επαρχίες Λάρνακας και Πάφου ακολουθούν με τις δέκα πιο ακριβές τους πωλήσεις το 2023 να ανέρχονται σε €42,6 εκατ. και €41,1 εκατ., αντίστοιχα.
Πιο μικρής αξίας (€35,5 εκατ.) είναι τα δέκα πιο ακριβά ακίνητα που πωλήθηκαν τον περασμένο χρόνο στην επαρχία Λευκωσίας.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




