Τραγωδία στην Αγλαντζιά: Νεκρός 25χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετών - Βίντεο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Τσαμίσια Χρίστος Τσαγγαρίδης, 25 ετών, από την Παλουριώτισσα.

«Δεν είχαμε μέχρι στιγμής επεισόδια παγκύπρια που να αφορούν τα καιρικά φαινόμενα. Έχουμε όμως, στημένα συνεργεία παγκύπρια, είμαστε σε επιφυλακή όμως δεν έχουμε ακόμα κληθεί για ανταποκρίσεις», είπε.
Η κ. Μεσαρίτου, σημείωσε ότι «αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει το βράδυ και πιο συγκεκριμένα στην επαρχία Αμμοχώστου».
«Είμαστε σε επιφυλακή», είπε.
Από την πλευρά της, η Αστυνομία σε ανακοίνωση αναφέρει ότι λόγω χιονόπτωσης, οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος (Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους) είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση.
Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε ισχύ από χθες ως και την Τετάρτη το βράδυ στις 22:00 πορτοκαλί προειδοποίηση του Τμήματος Μετωρολογίας για βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες που αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως το βόρειο μισό και ανατολικές περιοχές του νησιού κατά διαστήματα.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




