ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βγαίνει μπροστά μετά τα «πυρά» Αβέρωφ και στηρίζει Αννίτα ο Κασουλίδης - Ζήτησε ενότητα στον ΔΗΣΥ

Βγαίνει μπροστά μετά τα «πυρά» Αβέρωφ και στηρίζει Αννίτα ο Κασουλίδης - Ζήτησε ενότητα στον ΔΗΣΥ

Παρέμβαση για όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες στον ΔΗΣΥ, έκανε και ο Ιωάννης Κασουλίδης, λίγα λεπτά μετά τα «πυρά» του Αβέρωφ Νεοφύτου, στην ηγεσία του κόμματος.

Όπως αναφέρει σε σε δήλωση του ο κ. Κασουλίδης: «Είναι γεγονός ότι κατά τις τελευταίες προεδρικές Εκλογές η αποστασία δημιούργησε ένα μεγάλο τραύμα και οδήγησε στην ήττα μας. Όμως ο ΔΗΣΥ, ιδρύθηκε για να καλύπτει το μεγαλύτερο κομμάτι της κεντροδεξιάς στην Κύπρο, και βασίζεται στην ιδρυτική Διακήρυξη Αρχών του που είναι επίκαιρες ακόμα και σήμερα. Ο ΔΗΣΥ προορίζεται να παραμείνει και να συνεχίσει την ιστορική πορεία του. Οι κάλπες του προσεχούς Ιουνίου αποτελούν για μας την πρόκληση για να αποδείξουμε ότι επιστρέφουμε πίσω στην παλιά αίγλη του. Είναι στοίχημα για τη σημερινή ηγεσία του, τα μέλη του και τους υποστηρικτές του».

Σημειώνει επίσης ότι: «Αναδείξαμε δημοκρατικά τη νέα ηγεσία του και πρέπει να τη στηρίξουμε και να της συμπαρασταθούμε. Ανέλαβε παραλαμβάνοντας και τις αποφάσεις που προϋπήρχαν αφού μεσολάβησαν μια Παγκύπρια εκλογική συνέλευση και ένα Παγκύπριο Συνέδριο. Δεν εναπόκειται στη σημερινή ηγεσία να ανατρέψει τις αποφάσεις αυτές. Αποφάσεις που θέλουν να επαναφέρουν την ηρεμία στο κόμμα και να αφήσουν τα τραύματα του πρόσφατου παρελθόντος σαν μια θλιβερή ανάμνηση».

«Τα μέλη του κόμματος» συνεχίζει, «πρέπει να δεχθούν τους κανόνες που θέσπισαν τα συλλογικά όργανα. Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε χωρίς κανόνες. Ένας από αυτούς τους κανόνες ορίζει πότε καλούνται τα ίδια τα μέλη να πάρουν τις αποφάσεις τους με μυστική ψηφοφορία. Είναι δικαίωμα του κάθε ψηφοφόρου να καθορίσει ο ίδιος τα κριτήρια του, που μπορεί να περιλαμβάνουν τη συνέπεια των υποψηφίων για τη νομιμοφροσύνη προς το κόμμα, την προσφορά τους και τους αγώνες τους».

«Τέλος οι υποστηρικτές, οι ψηφοφόροι θα κληθούν ασφαλώς στην κάλπη του κράτους να αποφασίσουν με βάση τα κριτήρια που οι ίδιοι εν τη σοφία τους θα ζυγίσουν. Θα είναι οι τελικοί κριτές», αναφέρει καταληκτικά ο κ. Κασουλίδης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top