Νύχτα συλλήψεων: Χειροπέδες σε 4 πρόσωπα στη Λεμεσό για διαρρήξεις και κλοπές

Νύχτα συλλήψεων: Χειροπέδες σε 4 πρόσωπα στη Λεμεσό για διαρρήξεις και κλοπές

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που καταγγέλθηκε τον περασμένο Ιούνιο, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 33 ετών, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση αφορούσε τη διάρρηξη κατοικίας στη Λεμεσό, από την οποία κλάπηκαν κλιματιστικές συσκευές.

Επίσης, στο πλαίσιο της πρόληψης του σοβαρού εγκλήματος, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν χθες βράδυ σε περιοχή της Λεμεσού, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, δύο άντρες, 34 και 35 ετών και μια γυναίκα ηλικίας 41 ετών.

Στην κατοχή και των τριών πιο πάνω προσώπων, εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για αυτόφωρα αδικήματα.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι ο οδηγός (34χρονος), οδηγούσε το εν λόγω όχημα χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και πιστοποιητικό ασφάλειας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά και τις δύο υποθέσεις..      

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε σήμερα Τρίτη 2/6 αργά το απόγευμα στην Αστάνα, του Καζακστάν, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη του, την πρώτη που Κύπριου Προέδρου στο Καζακστάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE