Την Πέμπτη η εκδίκαση του αγώνα κυπέλλου Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ

Την Πέμπτη η εκδίκαση του αγώνα κυπέλλου Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ

Η ΚΟΠ ενημερώνει με ανακοίνωση της, ότι αύριο Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, θα εκδικαστεί η υπόθεση του διακοπέντα αγώνα κυπέλλου της 16ης Ιανουαρίου στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον ΑΠΟΕΛ, για τη φάση των «16».

Θυμίζουμε ότι το ματς διακόπηκε στο 51ο λεπτό, όταν τραυματίστηκε από κροτίδα ο ποδοσφαιριστής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Γιώργος Παπαγεωργίου.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE