ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Χρήστος Γρηγορίου - Αυτά είναι τα ευρήματα της νεκροτομής στη σορό του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Χρήστος Γρηγορίου - Αυτά είναι τα ευρήματα της νεκροτομής στη σορό του

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 42χρονου Χρήστου Γρηγορίου, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 30 Ιανουαρίου στον δρόμο Κολοσσίου-Ακρωτηρίου της επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομή αιτία θανάτου του 42χρονου ήταν ήταν τα τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα που προκλήθηκαν λόγω της σύγκρουσης. Να σημειωθεί ότι λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις.

Από τις εξετάσεις προκύπτει ότι ο άτυχος 43χρονος δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι, δύο οχήματα ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Από την σύγκρουση, έχασε τη ζωή του ο Ελληνοκύπριος οδηγός του ενός οχήματος, στο οποίο συνεπιβάτης ήταν ο γιός του.

Ο γιός του θύματος καθώς και οι επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, ένας πατέρας με την 5χρονη κόρη του που βρισκόταν στο πίσω παιδικό κάθισμα, μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Τα αίτια του δυστυχήματος θα εξεταστούν από την αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top