Ανέβασε βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και συνελήφθη 52χρονος - Τον «έκαψε» πληροφορία της Europol

Ανέβασε βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και συνελήφθη 52χρονος - Τον «έκαψε» πληροφορία της Europol

Στη σύλληψη 52χρονου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης απόκτησης, κατοχής, απόκτησης πρόσβασης και διανομής παιδικής πορνογραφίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία, που λήφθηκε από τη Europol, σύμφωνα με την οποία χρήστης λογαριασμού σε διαδικτυακή πλατφόρμα, φέρεται να ανέβασε πέντε αρχεία βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Από τις εξετάσεις του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 52χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του, δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 52χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, το πρωί σήμερα, ενώ κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, μία παιχνιδοκονσόλα, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο ηλεκτρονικές ταμπλέτες και μια κάρτα αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE