ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκλεβε αβέρτα αυτοκίνητα - Παραδέχτηκε τέσσερις κλοπές - Χειροπέδες σε 33χρονο

Έκλεβε αβέρτα αυτοκίνητα - Παραδέχτηκε τέσσερις κλοπές - Χειροπέδες σε 33χρονο

Μέλη του Υποσταθμού Λήδρας συνέλαβαν χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, άντρα ηλικίας 33 ετών, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, στην κατοχή του 33χρονου, εντοπίστηκαν τα κλειδιά τεσσάρων αυτοκινήτων, ενώ στη συνέχεια, αυτός υπέδειξε στα μέλη της Αστυνομίας ένα αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε παρακείμενο δρόμο και φέρεται να παραδέχθηκε ότι το είχε κλέψει στις 22/1/2024 από περιοχή της Λευκωσίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στα γραφεία του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λευκωσίας όπου φέρεται να παραδέχθηκε την κλοπή άλλων τριών αυτοκινήτων.

Ο 33χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λευκωσίας, σε συνεργασία με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας και τον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εconomist: Οκτώ πολιτικές προβλέψεις για το 2025 - Τι έχουμε να περιμένουμε

• Απόδραση κρατουμένου: Στήριξη ΣΑΚ στον υπό διαθεσιμότητα Αστυνομικό - Προσλήφθηκε για άλλο λόγο

• Σε κατάσταση κινδύνου - Άνδρας βούτηξε σε φουρτουνιασμένη θάλασσα - Δείτε βίντεο από τη διάσωση

• Αλκοόλ και οδήγηση: «Καμπανάκι» για την περίοδο Χριστουγέννων - Οι ποινές και οι τιμές

• Πώς να απολαύσεις το γιορτινό τραπέζι χωρίς ενοχές – Διατροφολόγος στο «Τ»

• Μαρινέλλα: H επίσκεψη του Αντώνη Ρέμου στο νοσοκομείο και τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της



Στα χέρια της Αστυνομίας ο 49χρονος που απέδρασε από ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα

Στα χέρια της Αστυνομίας ο 49χρονος που απέδρασε από ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, της Μ.Μ.Α.Δ. και της Υ.Δ.Α.Π. εντοπίστηκε, γύρω στις 2 μ.μ. και συνελήφθη ο 49χρονος καταζητούμενος, ο οποίος απέδρασε ενώ βρισκόταν υπό φρούρηση σε ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top