Τετραπλό θανατηφόρο: Ενώπιον Κακουργιοδικείου ο 44χρονος Σύρος οδηγός - Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει

Τετραπλό θανατηφόρο: Ενώπιον Κακουργιοδικείου ο 44χρονος Σύρος οδηγός - Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού θα βρεθεί σήμερα ο 44χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος που ενεπλάκη στο τετραπλό θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στη Λεμεσό και συγκλόνισε το Παγκύπριο.

Ο 44χρονος παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού στις 08/01 και μετά από ενδελεχή μελέτη του φακέλου της υπόθεσης, παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη.

Σημειώνεται ότι, ο 44χρονος παρέμεινε κατάδικος στις Κεντρικές Φυλακές ύστερα από αίτημα των ανακριτών της τροχαίας, αίτημα που έγινε δεκτό καθώς λήφθηκαν υπόψη και τα επιχειρήματα του δημόσιου κατήγορου, όσο αφορά τον κίνδυνο φυγοδικίας, καθώς ο 44χρονος Σύρος δεν έχει ισχυρούς δεσμούς με την Κύπρο.

Τα αδικήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο 44χρονος είναι αυτό της ανθρωποκτονίας, της πρόκλησης θανάτου λόγω αμέλειας και της παραβίασης κόκκινου σηματοδότη.

Υπενθυμίζεται ότι, το μοιραίο τροχαίο συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς, στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών. Το διπλοκάμπινο όχημα το οποίο είχε βόρεια κατεύθυνση στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με το ιδιωτικό όχημα που οδηγούσε η 27χρονη και το οποίο κινείτο με νότια κατεύθυνση στον ίδιο δρόμο.

Η σφοδρή σύγκρουση συνέβη όταν η νεαρή επιχειρούσε στροφή προς τα δεξιά στην οδό Αγίας Αναστασίας. Από τη σύγκρουση ο θάνατος των τεσσάρων επιβαινόντων στο μικρό αυτοκίνητο ήταν ακαριαίος. Ο οδηγός και η συνοδηγός του διπλοκάμπινου αυτοκινήτου τραυματίστηκαν και νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου. Στην Κύπρο αναμένεται η στήριξη και από την Ολλανδία αλλά και η βρετανική φρεγάτα που άρχισε το ταξίδι της το απόγευμα της Τρίτης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ