Γιώργος Λιάγκας: «Είχα και κάποιες ενδείξεις που δεν είναι ακόμα η ώρα να τις πω» - Κόλαφος για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Γιώργος Λιάγκας: «Είχα και κάποιες ενδείξεις που δεν είναι ακόμα η ώρα να τις πω» - Κόλαφος για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και τον "Άλλο Άνθρωπο" για τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που αντιμετωπίζει ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας , θέλησε να προχωρήσει σε μερικές αποκαλύψεις μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE