ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκκληση Ν.Αναστασιάδη για συνένωση δυνάμεων στον ΔΗΣΥ αντί για «προσωπικές πικρίες»

Έκκληση Ν.Αναστασιάδη για συνένωση δυνάμεων στον ΔΗΣΥ αντί για «προσωπικές πικρίες»

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ιδρύθηκε από τον αείμνηστο εθνικό ηγέτη, Γλαύκο Κληρίδη για να υπηρετήσει την πατρίδα και το λαό μας και όχι για να δικαιώσει τις φιλοδοξίες του οποιουδήποτε από εμάς, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και επίτιμος Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης, στα όσα ελέχθησαν ή είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου.

Απευθύνει έκκληση «προς όσους ταυτίστηκαν και υπηρέτησαν την ιστορική μας παράταξη να αφήσουν κατά μέρος τις προσωπικές πικρίες και ενώνοντας δυνάμεις να ξαναφέρουμε την ελπίδα για τον λαό και την υπό κατοχή πατρίδα μας».

Αναφέρει ότι η ενότητα του κόμματος στις Προεδρικές εκλογές του 2003 και στο δημοψήφισμα του 2004 απειλήθηκε όσο ποτέ, παρά ταύτα, με τους ψύχραιμους χειρισμούς της ηγεσίας, των ιστορικών στελεχών και της άδολης αγάπης των μελών, οπαδών και φίλων της παράταξης, όχι μόνο δεν κινδύνευσε ο ΔΗΣΥ με διάσπαση, αλλά στις εκλογές που ακολούθησαν παράμεινε η πρωταγωνιστική παράταξη του τόπου.

Περαιτέρω σημειώνει ότι η αποστασιοποίηση μέλους της Κυβέρνησης και του κόμματος αλλά και η διαχρονική διαχείριση των κομματικών δρωμένων ή και οι λάθος εκτιμήσεις αντί να οδηγήσουν τον ΔΗΣΥ σε μια τρίτη πενταετία διακυβέρνησης, «μας οδήγησαν σε μια εσωστρέφεια με απρόβλεπτους τους κινδύνους». Προσθέτει ότι η συνέχιση αλληλοεπίρριψης ευθυνών, για προσωπική δικαίωση, δεν οδηγεί παρά σε «πορεία καταστροφής».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top