Βλέπει Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν Κουεγιάρ

Βλέπει Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν Κουεγιάρ

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ θα έχει σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αυτό δήλωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από τις Βρυξέλλες κατά την άφιξη του χθες στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 13.15 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ακόμα πως ενημερώθηκε πως η κ. Ολγκίν θα συναντηθεί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την Τρίτη.

Η κ. Ολγκίν αναμένεται να έχει σήμερα συνάντηση και με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE