Βλέπει Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν Κουεγιάρ

Βλέπει Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν Κουεγιάρ

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ θα έχει σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αυτό δήλωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από τις Βρυξέλλες κατά την άφιξη του χθες στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 13.15 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ακόμα πως ενημερώθηκε πως η κ. Ολγκίν θα συναντηθεί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την Τρίτη.

Η κ. Ολγκίν αναμένεται να έχει σήμερα συνάντηση και με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.