Βλέπει Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν Κουεγιάρ

Βλέπει Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν Κουεγιάρ

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ θα έχει σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αυτό δήλωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από τις Βρυξέλλες κατά την άφιξη του χθες στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 13.15 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ακόμα πως ενημερώθηκε πως η κ. Ολγκίν θα συναντηθεί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την Τρίτη.

Η κ. Ολγκίν αναμένεται να έχει σήμερα συνάντηση και με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.

BEST OF TOTHEMAONLINE