Νίκος Αναστασιάδης: Θα δειπνήσει με την απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ

Νίκος Αναστασιάδης: Θα δειπνήσει με την απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ

Δείπνο με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, θα έχει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και επίτιμος Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του, η Προσωπική Απεσταλμένη για το Κυπριακό του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, κυρία Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο των επαφών της στην Κύπρο θα έχει αύριο το απόγευμα στις 6 μ.μ. συνάντηση με τον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ.Νίκο Αναστασιάδη, στο Πολιτικό του Γραφείο στη Λεμεσό.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο κύριος Αναστασιάδης θα της παραθέσει δείπνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE