Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λάρνακα - Δείτε φωτογραφία του

Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λάρνακα - Δείτε φωτογραφία του

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του RAMI NKULA, 17 ετών, από το Κογκό, ο οποίος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα από τις 31/1/2024.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80μ περίπου με μαύρα κοντά μαλλιά.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του,  να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804066 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE