Βρετανία: Άνδρας σκοτώθηκε πέφτοντας από το κτίριο της Τέιτ στο Λονδίνο μπροστά στα μάτια των επισκεπτών

Βρετανία: Άνδρας σκοτώθηκε πέφτοντας από το κτίριο της Τέιτ στο Λονδίνο μπροστά στα μάτια των επισκεπτών

Ένας άνδρας σκοτώθηκε μετά από πτώση από το κτίριο της Πινακοθήκης Μοντέρνας Τέχνης Τέιτ στο Λονδίνο, ανακοίνωσε η Μητροπολική Αστυνομία, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων PA Media.

«Παρευρέθηκαν αξιωματικοί, Ασθενοφόρα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο σημείο, ο άνδρας πέθανε δυστυχώς επί τόπου. Γίνονται έρευνες για την ταυτοποίηση του άνδρα και την ενημέρωση των πλησιέστερων συγγενών», αναφέρει η Μητροπολική Αστυνομία.

«Ο θάνατος αντιμετωπίζεται επί του παρόντος ως απροσδόκητος, αλλά δεν θεωρείται ύποπτος», συμπληρώνουν.

Αυτή είναι η δεύτερη τραγωδία που συμβαίνει στη γκαλερί τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο από πού έπεσε ο άνδρας σήμερα, τον Αύγουστο του 2019, ένα μικρό αγόρι έπεσε από την πλατφόρμα προβολής. καθώς το έσπρωξε ένας άγνωστος.

ΠΗΓΗ: DailyMail/ertnews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE