Έπιασε τιμόνι «τύφλα» στο μεθύσι - Σχεδόν έξι φορές πάνω από το όριο - Χειροπέδες σε 62χρονο

Έπιασε τιμόνι «τύφλα» στο μεθύσι - Σχεδόν έξι φορές πάνω από το όριο - Χειροπέδες σε 62χρονο

Μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο τα ξημερώματα σήμερα (03/02), όχημα που οδηγούσε 62χρονος στη Λάρνακα.

Ο 62χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 123μg%, αντί 22μg% που είναι το επιτρεπτό από τον Νόμο, όριο.

Ο 62χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος για να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE