Έπιασε τιμόνι «τύφλα» στο μεθύσι - Σχεδόν έξι φορές πάνω από το όριο - Χειροπέδες σε 62χρονο

Έπιασε τιμόνι «τύφλα» στο μεθύσι - Σχεδόν έξι φορές πάνω από το όριο - Χειροπέδες σε 62χρονο

Μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο τα ξημερώματα σήμερα (03/02), όχημα που οδηγούσε 62χρονος στη Λάρνακα.

Ο 62χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 123μg%, αντί 22μg% που είναι το επιτρεπτό από τον Νόμο, όριο.

Ο 62χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος για να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE