Κύπρος... ΄Ολα στραβά και ανάποδα

Κύπρος... ΄Ολα στραβά και ανάποδα

Όταν έμπαινε το 2024, όλοι ευχόμασταν να είναι μία όμορφη χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες. Στο αθάνατο όμως Κυπριακό ποδόσφαιρο οι πρώτες 34 μέρες του νέου έτος μας φανερώνουν ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο.

Με αφορμή και το τελευταίο παρατράγουδο ψες βράδι όταν ο πυλώνας στο Μακάρειο στάδιο έσβησε και αναβλήθηκε ο αγώνας Ολυμπιακός – Αγία Νάπα, θα αναφερθούμε σε όλα τα κακώς κείμενα που συνέβησαν σε μόλις ένα μήνα στο 2024.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE