Κύπρος... ΄Ολα στραβά και ανάποδα

Κύπρος... ΄Ολα στραβά και ανάποδα

Όταν έμπαινε το 2024, όλοι ευχόμασταν να είναι μία όμορφη χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες. Στο αθάνατο όμως Κυπριακό ποδόσφαιρο οι πρώτες 34 μέρες του νέου έτος μας φανερώνουν ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο.

Με αφορμή και το τελευταίο παρατράγουδο ψες βράδι όταν ο πυλώνας στο Μακάρειο στάδιο έσβησε και αναβλήθηκε ο αγώνας Ολυμπιακός – Αγία Νάπα, θα αναφερθούμε σε όλα τα κακώς κείμενα που συνέβησαν σε μόλις ένα μήνα στο 2024.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.