Κύπρος... ΄Ολα στραβά και ανάποδα

Κύπρος... ΄Ολα στραβά και ανάποδα

Όταν έμπαινε το 2024, όλοι ευχόμασταν να είναι μία όμορφη χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες. Στο αθάνατο όμως Κυπριακό ποδόσφαιρο οι πρώτες 34 μέρες του νέου έτος μας φανερώνουν ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο.

Με αφορμή και το τελευταίο παρατράγουδο ψες βράδι όταν ο πυλώνας στο Μακάρειο στάδιο έσβησε και αναβλήθηκε ο αγώνας Ολυμπιακός – Αγία Νάπα, θα αναφερθούμε σε όλα τα κακώς κείμενα που συνέβησαν σε μόλις ένα μήνα στο 2024.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE