Χαλκιδική: Τροχαίο με θύμα 53χρονη που έπεσε πάνω σε περίφραξη σπιτιού

Χαλκιδική: Τροχαίο με θύμα 53χρονη που έπεσε πάνω σε περίφραξη σπιτιού

Τροχαίο με θύμα μία 53χρονη, συνέβη χθες Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, μεσημβρινές ώρες, στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, το όχημα που οδηγούσε η γυναίκα εξετράπη της πορείας του στις 14.05 περίπου στο 11,5 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Γερακινής και προσέκρουσε σε παρακείμενα δέντρα και σε περίφραξη κατοικίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Χθες (2 Φεβρουαρίου 2024) και ώρα 14.05 περίπου στο 11,5 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Γερακινής, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 53χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε παρακείμενα δέντρα και σε περίφραξη κατοικίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 53χρονης οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE