Συνελήφθη υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Συνελήφθη υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Στη σύλληψη ενός προσώπου που είναι υπόδικος στις κεντρικές φυλακές προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπής στην Κάτω Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η υπόθεση κλοπής είχε καταγγελθεί στις 17 περασμένου Σεπτεμβρίου από την ιδιοκτήτρια της οικίας. Είχαν κλαπεί κινητό τηλέφωνο και κοσμήματα συνολικής αξίας 810 ευρώ.

Ο κ. Νικολάου είπε πως για την πιο πάνω υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι υπόδικος στις κεντρικές φυλακές.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE