Συνελήφθη υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Συνελήφθη υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Στη σύλληψη ενός προσώπου που είναι υπόδικος στις κεντρικές φυλακές προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπής στην Κάτω Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η υπόθεση κλοπής είχε καταγγελθεί στις 17 περασμένου Σεπτεμβρίου από την ιδιοκτήτρια της οικίας. Είχαν κλαπεί κινητό τηλέφωνο και κοσμήματα συνολικής αξίας 810 ευρώ.

Ο κ. Νικολάου είπε πως για την πιο πάνω υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι υπόδικος στις κεντρικές φυλακές.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δικηγόρος Σάντυ: Ετσι κατέληξαν τα έγγραφα στον Δρουσιώτη - Ζητά να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα των sms - Βίντεο

Δικηγόρος Σάντυ: Ετσι κατέληξαν τα έγγραφα στον Δρουσιώτη - Ζητά να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα των sms - Βίντεο

Ο δικηγόρος Νίκος Κληρίδης, που εκπροσωπεί τη λεγόμενη «Σάντυ», μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» για τις καταγγελίες που δημοσιοποίησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το υλικό και τους χειρισμούς της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE