Συνελήφθη υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Συνελήφθη υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Στη σύλληψη ενός προσώπου που είναι υπόδικος στις κεντρικές φυλακές προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπής στην Κάτω Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η υπόθεση κλοπής είχε καταγγελθεί στις 17 περασμένου Σεπτεμβρίου από την ιδιοκτήτρια της οικίας. Είχαν κλαπεί κινητό τηλέφωνο και κοσμήματα συνολικής αξίας 810 ευρώ.

Ο κ. Νικολάου είπε πως για την πιο πάνω υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι υπόδικος στις κεντρικές φυλακές.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.