Συνελήφθη υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Συνελήφθη υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Στη σύλληψη ενός προσώπου που είναι υπόδικος στις κεντρικές φυλακές προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπής στην Κάτω Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η υπόθεση κλοπής είχε καταγγελθεί στις 17 περασμένου Σεπτεμβρίου από την ιδιοκτήτρια της οικίας. Είχαν κλαπεί κινητό τηλέφωνο και κοσμήματα συνολικής αξίας 810 ευρώ.

Ο κ. Νικολάου είπε πως για την πιο πάνω υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι υπόδικος στις κεντρικές φυλακές.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE