Θα πάτε Τρόοδος; Ανοικτοί αλλά ολισθηροί οι δρόμοι για όλα τα οχήματα - Οι συστάσεις της Αστυνομίας

Θα πάτε Τρόοδος; Ανοικτοί αλλά ολισθηροί οι δρόμοι για όλα τα οχήματα - Οι συστάσεις της Αστυνομίας

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα είναι οι δρόμοι στις ορεινές περιοχές, ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι δρόμοι παραμένουν ολισθηροί.

Σημειώνεται ότι για σκοπούς διευκόλυνσης και ασφάλειας των επισκεπτών στο Τρόοδος, η Αστυνομια έχει προχωρήσει στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων και οδικών ρυθμίσεων, στην περιοχή.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο. Καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω και των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία. Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας αναρτώνται έγκαιρα στην ενημερωτική ιστοσελίδα της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στη σελίδα της Αστυνομίας στο Facebook , καθώς και στο λογαριασμό της Αστυνομίας στην πλατφόρμα Χ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE