Οπλοστάσιο το σπίτι 23χρονου: Βρήκαν από αεροβόλο και φυσίγγια μέχρι κροτίδες - Του πέρασαν χειροπέδες

Οπλοστάσιο το σπίτι 23χρονου: Βρήκαν από αεροβόλο και φυσίγγια μέχρι κροτίδες - Του πέρασαν χειροπέδες

Ένα αεροβόλο όπλο, αριθμός φυσιγγίων και εργοστασιακές κροτίδες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν χθες, κατά τη διάρκεια έρευνας στο διαμέρισμα 23χρονου, στη Λεμεσό. Ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας για παράνομη κατοχή οπλισμού και ναρκωτικών, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν χθες βράδυ έρευνα στο διαμέρισμα του 23χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο, ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε 13 πλήρη φυσίγγια, διαμετρήματος 6,65 χιλιοστών και άγνωστη μαύρη ουσία και ένα χάρτινο κουτί, που περιείχε 20 εργοστασιακές κροτίδες.

Ως αποτέλεσμα ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE