Οπλοστάσιο το σπίτι 23χρονου: Βρήκαν από αεροβόλο και φυσίγγια μέχρι κροτίδες - Του πέρασαν χειροπέδες

Οπλοστάσιο το σπίτι 23χρονου: Βρήκαν από αεροβόλο και φυσίγγια μέχρι κροτίδες - Του πέρασαν χειροπέδες

Ένα αεροβόλο όπλο, αριθμός φυσιγγίων και εργοστασιακές κροτίδες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν χθες, κατά τη διάρκεια έρευνας στο διαμέρισμα 23χρονου, στη Λεμεσό. Ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας για παράνομη κατοχή οπλισμού και ναρκωτικών, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν χθες βράδυ έρευνα στο διαμέρισμα του 23χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο, ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε 13 πλήρη φυσίγγια, διαμετρήματος 6,65 χιλιοστών και άγνωστη μαύρη ουσία και ένα χάρτινο κουτί, που περιείχε 20 εργοστασιακές κροτίδες.

Ως αποτέλεσμα ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE