ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συζήτηση με Ηροδότου και εκπροσώπους τομέων οικονομίας θα έχει ο Διοικητής Τράπεζας Ισπανίας

Συζήτηση με Ηροδότου και εκπροσώπους τομέων οικονομίας θα έχει ο Διοικητής Τράπεζας Ισπανίας

Στην Κύπρο θα βρίσκεται τη Δευτέρα και Τρίτη ο Διοικητής της Τράπεζας της Ισπανίας, Πάμπλο Ερνάντεζ ντε Κος ύστερα από πρόσκληση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου (ΚΤΚ) Κωνσταντίνου Ηροδότου.

Όπως είχε ανακοινώσει η ΚΤΚ, ο κ. Ηροδότου και ο Ισπανός Τραπεζίτης θα έχουν οικονομική συζήτηση με εκπροσώπους από τους βασικούς τομείς της κυπριακής οικονομίας. Μετά τη συζήτηση, η οποία θα γίνει την Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου το πρωί σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας, οι δύο Διοικητές θα προβούν σε σύντομες δηλώσεις για θέματα της επικαιρότητας και της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Η επίσκεψη στην Κύπρο του Πάμπλο Ερνάντεζ ντε Κος θεωρείται ως ιδιαίτερα σημαντική. Οπως πληροφορήθηκε το ΚΥΠΕ, κατά τη διάρκειά της θα εξεταστούν και τρόποι ενίσχυσης της τεχνικής συνεργασίας μεταξύ των δύο Κεντρικών Τραπεζών.

Ο κ. ντε Κος θα συναντηθεί, επίσης, με τον Υπουργό Οικονομικών, Μάκη Κεραυνό.

Ο Πάμπλο Ερντάντεζ ντε Κος, πέραν από Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Ισπανίας, είναι και ο πρόεδρος της Επιτροπής της Βασιλείας για θέματα τραπεζικής εποπτείας, μίας επιτροπής η οποία καθορίζει τα διεθνή τραπεζικά πρότυπα με στόχο την εύρυθμη λειτουργία, εποπτεία και πρακτικές του τραπεζικού τομέα, ώστε να διασφαλίζεται η χρηματοπιστωτική σταθερότητα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top