ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Ελλάδα: Πέθανε κοριτσάκι 3 μηνών - Άγνωστη η αιτία θανάτου - Δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Τραγωδία στην Ελλάδα: Πέθανε κοριτσάκι 3 μηνών - Άγνωστη η αιτία θανάτου - Δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συγκλονίζει η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο βρέφους, μόλις τριών μηνών που βύθισε στο πένθος τη Λάρισα, από όπου κατάγεται ο πατέρας.

Μάλιστα, την τραγική είδηση έκανε γνωστή σήμερα το μεσημέρι του Σαββάτου (03/02) ύστερα από ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια στον πατέρα του παιδιού, ο οποίος είχε στενές σχέσεις με την ποδοσφαιρική ομάδα της Λάρισας.

Κοριτσάκι τριών μηνών το αδικοχαμένο βρέφος – Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του

Η ξαφνική απώλεια βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του μωρού, όπως και την τοπική κοινότητα της Λάρισας. Το άτυχο μωρό ήταν κοριτσάκι και μόλις τριών μηνών όταν έχασε τη ζωή του, καθώς είχε γεννηθεί τον περασμένο Νοέμβριο.

Δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας – Ψάχνουν να βρουν από τι «έφυγε»
Οι γιατροί περιμένουν σειρά εξετάσεων προκειμένου να διευκρινιστεί η αιτία του θανάτου του. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του οικογενειακού περιβάλλοντος του, το βρέφος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Μόλις οι γονείς διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το παιδί, το μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top