LIKE ONLINE

Δημοσιογράφος στην Αυστραλία δέχτηκε επίθεση από κουνούπια και άρχισε να βαράει τον εαυτό της - Δείτε βίντεο

Δημοσιογράφος στην Αυστραλία δέχτηκε επίθεση από κουνούπια και άρχισε να βαράει τον εαυτό της - Δείτε βίντεο

Σε ένα επεισόδιο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, μια δημοσιογράφος στην Αυστραλία έγινε viral μετά από επίθεση που δέχτηκε ενώ ήταν σε ζωντανή σύνδεση και μετέφερε το ρεπορτάζ.

Η εν λόγω δημοσιογράφος, η Andrea Crothers, βρέθηκε σε μια κατάσταση που είναι οικεία σε πολλούς, ιδίως σε όσους προέρχονται από τις θερμότερες, επιρρεπείς στα κουνούπια περιοχές. Κατά τη διάρκεια της εκφώνησης του ρεπορτάζ της, η Crothers πολιορκήθηκε από κουνούπια, γεγονός που προκάλεσε μια αυτοσχέδια και σθεναρή άμυνα, η οποία περιελάμβανε χαστούκια στο πρόσωπό της, ζωντανά στον αέρα.

Δείτε το βίντεο:

Το σενάριο που αντιμετώπισε είναι μια πεμπτουσία του καλοκαιριού σε αυτές τις περιοχές, όπου το τέλος μιας καυτής ημέρας φέρνει μικρή ανάπαυλα από τη ζέστη και εισάγει μια νέα πρόκληση: την επίθεση των κουνουπιών.

Η εμπειρία του να βρεθεί κανείς ξαφνικά περικυκλωμένος από κουνούπια, με τα παράσιτα να εισβάλλουν σε διάφορα μέρη του σώματος, όπως το πρόσωπο, είναι καθολικά δυσάρεστη. Η πρώτη αντίδραση των περισσότερων ανθρώπων, όταν καταλαβαίνουν ότι δέχονται επίθεση από κουνούπια, είναι να τα χτυπήσουν.

Η αντίδραση του Crothers στον αέρα είναι αναμφισβήτητα ανθρώπινη. Η viral στιγμή της χρησιμεύει ως μια ανάλαφρη υπενθύμιση των καθημερινών «μαχών» που όλοι μας αντιμετωπίζουμε, είτε ενάντια στη φύση είτε στους μικροενοχλήσεις της καθημερινής ζωής.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top