Θεσσαλονίκη: Έστησαν καρτέρι σε 40χρονο, έξω από πιτσαρία και τον χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Έστησαν καρτέρι σε 40χρονο, έξω από πιτσαρία και τον χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι

Δύο άνδρες έστησαν καρτέρι σε ένα 40χρονο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια τον χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι. Το περιστατικά σημειώθηκε περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης.

Ο 40χρονος ημεδαπός φέρεται να είχε φραστικό επεισόδιο με δύο άνδρες σε πιτσαρία και όταν αποχώρησε, εκείνοι ανέμεναν απ’ έξω. Ο ένας από αυτούς, ένας 34χρονος άνδρας από την Αλβανία, τον χτύπησε τότε με σφυρί στο κεφάλι.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο 34χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE