ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου σε τακτική βάση ζητά η Αννίτα Δημητρίου

Σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου σε τακτική βάση ζητά η Αννίτα Δημητρίου

Την ανάγκη για σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου σε τακτική βάση, υπογράμμισε σε δηλώσεις της για το Κυπριακό, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

«Καλούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να λάβει σοβαρά υπόψη τον συμβουλευτικό και ιδιαίτερο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το Εθνικό Συμβούλιο για να υπάρχει κοινή γραμμή σε αυτή την πολύ σημαντική χρονική συγκυρία για το κυπριακό πρόβλημα.Ο αγώνας για επίλυση του κυπριακού, μας αφορά όλους», είπε, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ.

Βρισκόμαστε πραγματικά σε μία κομβική στιγμή στο κυπριακό, τόνισε, όπου οι σωστοί χειρισμοί για τη διαμόρφωση στρατηγικής σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο επιβάλλουν τον πλήρη συντονισμό όλων των πολιτικών δυνάμεων, είπε η κ. Δημητρίου.

Όπως εξίσου σημαντικό, ανέφερε, είναι η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα, μέσα από τις επαφές της, να αποκομίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα, για το πώς έχουν τα πράγματα.

«Το κλειδί για να επιτύχουμε τη συλλογικότητα που χρειάζεται, προκειμένου να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία, προς άρση του αδιεξόδου και επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, βρίσκεται στην άμεση και ενδελεχή ενημέρωση για τα διαμειφθέντα, όλων των πολιτικών δυνάμεων», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών, είπε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία για την παρουσίαση της Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top