«Τυλίχθηκε στις φλόγες» γνωστό μπαρ-εστιατόριο της Λεμεσού – Εμπρησμό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

«Τυλίχθηκε στις φλόγες» γνωστό μπαρ-εστιατόριο της Λεμεσού – Εμπρησμό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, γνωστό μπαρ-εστιατόριο στην επαρχία της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη μια 01:00 τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά σε υποστατικό, ιδιοκτησίας 51χρονου, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ', στην επαρχία Λεμεσού.

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού κατέσβησαν με πυροσβεστήρα την φωτιά.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές στον εξοπλισμό και στη γυάλινη πόρτα εισόδου.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και έγιναν επιτόπιες εξετάσεις και έρευνες.

Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE