Να γιατί ο «ακάλυπτος» ήταν πολύ πιο μπροστά από την εποχή του..

Να γιατί ο «ακάλυπτος» ήταν πολύ πιο μπροστά από την εποχή του..

Στα 11,78 εκατομμύρια ευρώ ανήλθαν οι ακάλυπτες επιταγές τον Αύγουστο, ενώ ισχύουν ακόμα οι κεφαλαιακοί περιορισμοί στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανήρτησε η Τειρεσίας ΑΕ, μια διατραπεζική εταιρία, η οποία συγκεντρώνει και διαθέτει πληροφορίες για την οικονομική συμπεριφορά επιχειρήσεων και ιδιωτών.

Παρά το γεγονός ότι ήταν μικρός ο αριθμός των επιταγών που δεν είχαν αντίκρισμα, μόλις 523, η αξία τους ήταν μεγάλη, και έτσι το συσσωρευμένο ποσό των ακάλυπτων επιταγών από τις αρχές του χρόνου να διαμορφωθεί στα 107,149 εκατ. ευρώ.

Αντίστοιχα, οι απλήρωτες συναλλαγματικές για τον ίδιο μήνα ανήλθαν σε 1,115 εκατ. ευρώ, ανεβάζοντας έτσι σε 35,6 εκατ. ευρώ το συνολικό ποσό από τις αρχές του 2015.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE