Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 25χρονος τράπερ για τον ξυλοδαρμό φοιτητή

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 25χρονος τράπερ για τον ξυλοδαρμό φοιτητή

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 25χρονος τράπερ, μετά την απολογία του στον ανακριτή, για τον ξυλοδαρμό 23χρονου φοιτητή, στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 23ης Ιανουαρίου κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο 23χρονος που ήταν μαζί με άλλους δύο φοιτητές, βλέποντας τον τράπερ είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός» και τότε δέχτηκε την επίθεση. Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο τράπερ χτύπησε με το κεφάλι τον νεαρό και αμέσως μετά ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος και να χτυπήσει. Η κατάστασή του μέχρι σήμερα κρίνεται σοβαρή.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE