ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκε ο τράπερ Ricta που έστειλε στην εντατική τον φοιτητή

Προφυλακίστηκε ο τράπερ Ricta που έστειλε στην εντατική τον φοιτητή

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 25χρονος τράπερ - γνωστός ως Ricta - που κατηγορείται μαζί με ένα ακόμη άτομο, για την επίθεση και τον τραυματισμό του φοιτητή.

Ο Ricta, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μπήκε στο γραφείο της 7ης Τακτικής Ανακρίτριας περίπου στις 11 το πρωί και παρέμεινε για περίπου δυόμιση ώρες.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι το θύμα δεν έπεσε στο έδαφος από το δικό του χτύπημα και ότι δεν αντιλήφθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου, αφού μετά την επίθεση η οποία φέρεται να έγινε από παρεξήγηση, οι κατηγορούμενοι παρέμειναν στο σημείο για περίπου δέκα λεπτά και προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, μέχρι ο φοιτητής να σηκωθεί και να αποχωρήσει με την παρέα του.

Δείτε φωτογραφίες:

ricta-profylakish__1_
ricta-profylakish__5_
ricta-profylakish__2_
ricta-profylakish__3_
ricta-profylakish__4_

 

Πώς έγινε η επίθεση στον φοιτητή

Όλα φαίνεται πως έγιναν στις 02.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου. Ο φίλος του 23χρονου που εκείνο το βράδυ ήταν μαζί του, φέρεται να κατέθεσε στην Αστυνομία ότι το θύμα ρώτησε τον τραπερ «εσύ είσαι διάσημος;» και τότε ο Ricta του απάντησε και του έριξε «κουτουλιά» στο κεφάλι.

Ένα δεύτερο άτομο που βρισκόταν μαζί του τον χτύπησε με κλωτσιά στον θώρακα και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Μόλις ο 23χρονος βρέθηκε στο έδαφος, ο τράπερ μαζί με τους φίλους του φοιτητή ξεκίνησαν να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ μετά από περίπου δέκα λεπτά ο 23χρονος συνήλθε και μεταφέρθηκε σπίτι του από την παρέα του. Το απόγευμα της ίδια ημέρας η κατάστασή του χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και μέχρι σήμερα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε βίντεο με τη δήλωση του συνηγόρου υπεράσπισης του τράπερ, Θοδωρή Καραγιάννη:

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος τράπερ, συνελήφθη στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του τα προηγούμενα 24ωρα από τις ανακριτικές αρχές της πόλης για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας, από κοινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του φοιτητή παραμένει πολύ σοβαρή και δεν παρουσιάζει εμφανή σημάδια βελτίωσης. Ο 22χρονος έχει αιμάτωμα στο κεφάλι και φέρει και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών.

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του φοιτητή

Αναίτια και απρόκλητη χαρακτήρισε την επίθεση που δέχθηκε ο 23χρονος φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, από τον τραπερ Ricta και έναν άγνωστο άντρα, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια του θύματος.

Ο κ. Παύλος Καρκάλης, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι η επίθεση έγινε στη μέση του δρόμου, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος για να επιτεθούν οι δύο κατηγορούμενοι και το θύμα να καταλήξει βαρύτατα τραυματισμένο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Είναι δεδομένο ότι το περιστατικό ξεκίνησε μετά από μια αναφορά των παιδιών σε σχέση με τον κατηγορούμενο, ότι δηλαδή "αυτός είναι γνωστός" και δεν υπήρξε κανένα άλλο σχόλιο», ανέφερε ο κ. Καρκάλης.

«Ο Παναγιώτης νοσηλεύεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και παραμένει για δέκατη ημέρα διασωληνωμένος. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και όλοι ευχόμαστε να επανέλθει το παιδί. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη για την βαρύτατη πράξη που έγινε κατά του Παναγιώτη», σημείωσε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top