ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την υποψηφιότητά του για την αντιδημαρχία Στροβόλου εξήγγειλε ο Στέλιος Γεωργίου

Την υποψηφιότητά του για την αντιδημαρχία Στροβόλου εξήγγειλε ο Στέλιος Γεωργίου

Την υποψηφιότητα του για τη θέση του Αντιδημάρχου Στροβόλου, ανακοίνωσε ο Στέλιος Γεωργίου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Γεωργίου, «συνδημότες, με αίσθημα ευθύνης και αγάπης για τον Δήμο μας και μετά από 12 χρόνια προσφοράς ως δημοτικός σύμβουλος Στροβόλου, επικοινωνώ μαζί σας για να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου ως ανεξάρτητος Αντιδήμαρχος Στροβόλου».

Τόσο η πολυετής παρουσία μου στον Δήμο Στροβόλου, συνέχισε, «όσο και οι εμπειρίες που αποκόμισα υπηρετώντας τα κοινά μέσω του Συνδέσμου Γονέων, της εκκλησιαστικής επιτροπής και των αθλητικών φορέων του Δήμου μας, καθώς και η επαγγελματική τεχνογνωσία μου σε θέματα οικοδομικής ανάπτυξης και σχεδιασμού στο αστικό τοπίο, μου έδωσαν τα εφόδια και την ώθηση να διεκδικήσω ως ανεξάρτητος υποψήφιος την αντιδημαρχία».

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση

Φίλοι και φίλες,

Συνδημότες, με αίσθημα ευθύνης και αγάπης για τον Δήμο μας και μετά από 12 χρόνια προσφοράς ως δημοτικός σύμβουλος Στροβόλου, επικοινωνώ μαζί σας για να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου ως ανεξάρτητος Αντιδήμαρχος Στροβόλου.

Τόσο η πολυετής παρουσία μου στον Δήμο Στροβόλου, όσο και οι εμπειρίες που αποκόμισα υπηρετώντας τα κοινά μέσω του Συνδέσμου Γονέων, της εκκλησιαστικής επιτροπής και των αθλητικών φορέων του Δήμου μας, καθώς και η επαγγελματική τεχνογνωσία μου σε θέματα οικοδομικής ανάπτυξης και σχεδιασμού στο αστικό τοπίο, μου έδωσαν τα εφόδια και την ώθηση να διεκδικήσω ως ανεξάρτητος υποψήφιος την αντιδημαρχία.

Από την πρώτη μέρα ως δημοτικός σύμβουλος, λειτουργούσα με γνώμονα το κοινό καλό βάζοντας πάνω από όλα το δίκαιο για την κοινωνία μας καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μακριά από μικροκομματισμούς, θυσιάζοντας ακόμη και πολιτικά συμφέροντα.

Για μένα ο κάθε δημότης Στροβόλου ήταν και είναι η προτεραιότητά μου. Από τη νεολαία μέχρι τους συνταξιούχους, από τους ελεύθερους επαγγελματίες μέχρι τους επιχειρηματίες, από την κάθε γειτονιά μέχρι την κάθε ενορία. Οι δημότες Στροβόλου αξίζουν και δικαιούνται την ίδια υποστήριξη στην καθημερινότητά τους, ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων.

Ο καινούργιος τρόπος διεξαγωγής των εκλογών κάνει τους δημότες ακόμα πιο δυνατούς. Τους δίνει την ευχέρεια να επιλέξουν τους ικανότερους υποψήφιους για τις καίριες θέσεις του Δήμου χωρίς να εγκαταλείψουν την κομματικά ιδεολογική τους ταυτότητα.

Αγαπητοί συνδημότες, ζητώ την ψήφο σας για να συνεχίσουμε να έχουμε τον Στρόβολό μας ως πρώτη προτεραιότητα. Με την ίδια εργατικότητα, το ίδιο ήθος και τον ίδιο τρόπο σκέψης που λειτουργώ όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσω να παλεύω για το καλό και το δίκαιο του Δήμου μας.

Υποψήφιος Αντιδήμαρχος Στροβόλου

Στέλιος Γεωργίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Χειροπέδες σε 6 πρόσωπα - Ερευνήθηκε αριθμός οικιών

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Χειροπέδες σε 6 πρόσωπα - Ερευνήθηκε αριθμός οικιών

Στη σύλληψη έξι προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε χώρα τη Τρίτη, 23 Απριλίου, στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top