Ανατράπηκε μπετονιέρα που εκτελούσε εργασίες σε δρόμο – Η κατάσταση υγείας του οδηγού

Ανατράπηκε μπετονιέρα που εκτελούσε εργασίες σε δρόμο – Η κατάσταση υγείας του οδηγού

Ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης 7/2 σε εργοτάξιο όπου ανατράπηκε μπετονιέρα.

Συγκεκριμένα, στο εργοτάξιο του νέου δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται οδηγός μπετονιέρας απώλεσε τον έλεγχό της.

Το όχημα ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε. Φαίνεται ότι το σημείο ήταν ολισθηρό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός τραυματισμός και ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE