Αναστάτωση στη Λευκωσία: Ανήλικοι κουκουλοφόροι έγραφαν συνθήματα σε βιτρίνες καταστημάτων - Ακολούθησε καταδίωξη

Αναστάτωση στη Λευκωσία: Ανήλικοι κουκουλοφόροι έγραφαν συνθήματα σε βιτρίνες καταστημάτων - Ακολούθησε καταδίωξη

Αναστάτωση προκάλεσαν δύο 16χρονοι στη Λεωφόρο Ακροπόλεως στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκε πληροφορία γύρω στις 1:40 τα ξημερώματα, ότι ανήλικοι κουκουλοφόροι έγραφαν συνθήματα σε βιτρίνες καταστημάτων στην περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ακολούθησε πεζή καταδίωξη τους αφού τράπηκαν σε φυγή. Στη συνέχεια τους πέρασαν χειροπέδες. 

Σημειώνεται ότι στην κατοχή του ενός εντοπίστηκε και σπρέι.

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, όπου και κλήθηκαν οι γονείς τους ενώ μετέπειτα αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού παραδέχθηκαν την διάπραξη των αδικημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.