Σχέδιο για αγορά ηλεκτρικών: Από πότε μπορείς να κάνεις αίτηση - Οι δικαιούχοι και τα ποσά - Όλες οι πληροφορίες

Σχέδιο για αγορά ηλεκτρικών: Από πότε μπορείς να κάνεις αίτηση - Οι δικαιούχοι και τα ποσά - Όλες οι πληροφορίες

Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου προκηρύσσεται η τρίτη πρόσκληση καταχώρησης αιτήσεων για επιχορήγηση στο σχέδιο για προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Κύπρο.

Η καταχώρηση των αιτήσεων θα γίνεται διαδικτυακά για όλες τις κατηγορίες χορηγιών στην ιστοσελίδα του Τμήματος Οδικών Μεταφορών από τις 17/02/2024 στις 10:00 π.μ. μέχρι τις 11/10/2024 στις 10:00 π.μ. ή μέχρι εξαντλήσεως των χορηγιών κάθε κατηγορίας, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών διατηρεί τη δυνατότητα να τερματίσει τη διαδικασία καταχώρησης αιτήσεων, για οποιαδήποτε κατηγορία χορηγίας, πριν την πιο πάνω ημερομηνία. Σε τέτοια περίπτωση, θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση με προειδοποίηση ενός μηνός.

Δικαιούχοι για να υποβάλουν αίτηση για διεκδίκηση χορηγίας στα πιο πάνω σχέδια είναι φυσικά και νομικά πρόσωπα (περιλαμβάνονται οργανισμοί και σωματεία). Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να μελετήσουν τον οδηγό του σχεδίου για να κατανοήσουν τις κατηγορίες χορηγιών, αλλά και τα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται για τη συμμετοχή τους στο σχέδιο.

Για τον οδηγό του σχεδίου και περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE