LIKE ONLINE

Netflix: Αυτή είναι η σειρά που τρέλανε το κοινό από το πρώτο επεισόδιο: «Μπορώ να τη βλέπω για δέκα ώρες συνεχόμενα» - Βίντεο

Netflix: Αυτή είναι η σειρά που τρέλανε το κοινό από το πρώτο επεισόδιο: «Μπορώ να τη βλέπω για δέκα ώρες συνεχόμενα» - Βίντεο

Οι χρήστες του Netflix παραδέχτηκαν ότι έβλεπαν τηλεόραση για «10 ώρες συνεχόμενα» αφού ανακάλυψαν «μία από τις καλύτερες σειρές που υπήρξαν ποτέ»

Μια δημοφιλής σειρά που παιζόταν για επτά σεζόν στο CW ξαναήρθε στην επιφάνεια, καθώς οι χρήστες του Netflix την ανακάλυψαν και την αποκάλεσαν «αριστούργημα».

Γράφοντας στην ομάδα Netflix Bangers του LADbible στο Facebook, ο χρήστης της πλατφόρμας εξήγησε ότι μετά από μήνες προβληματισμού για το αν θα έπρεπε να ασχοληθεί με τη σειρά, έκανε μια δοκιμή και τελικά δεν το μετάνιωσε. Το ίδιο παραδέχθηκαν και πολλοί άλλοι χρήστες της πλατφόρμας στα σχόλια.

«Ήμουν τόσο αναποφάσιστη στο να το παρακολουθήσω ξανά... αλλά τελικά το ξεκίνησα, δεν ήξερα ότι μπορούσα να παρακολουθήσω μια τηλεοπτική σειρά για 10 ώρες συνεχόμενα», έγραψε ένας.

Η σειρά έτρεξε για επτά σεζόν στο CW, αλλά προστέθηκε στο Netflix το 2020. Και πρόσφατα ξαναήρθε στην επιφάνεια μετά από έναν καταιγισμό θετικών κριτικών στο διαδίκτυο.

Ο λόγος για το «The 100».

Η σειρά έκανε πρεμιέρα το 2014 και διαδραματίζεται στη «μετα-αποκαλυπτική» Αμερική, όπου επιζώντες επιστρέφουν στη Γη από ένα διαστημικό καταφύγιο, την Κιβωτό, 97 χρόνια μετά από μια πυρηνική αποκάλυψη που κατέστρεψε τον πλανήτη.

Η ομάδα - που είναι όλοι ανήλικοι - στέλνεται πίσω για να δοκιμάσει τα νερά και να προσπαθήσει να επανακατοικήσει τον πλανήτη. Αλλά έχοντας ζήσει στο διάστημα, δεν έχουν ιδέα για το τι πρόκειται να συναντήσουν.

Τρομοκρατημένοι και «έξω από τα νερά τους» ξεκινάνε την αποστολή τους και το μέλλον των ανθρώπων εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς.

Η σειρά -στην οποία πρωταγωνιστούν η Eliza Taylor και ο Bob Morley- έχει 93% στο Rotten Tomatoes, ενώ η τελευταία σειρά επαινέθηκε ιδιαίτερα από τους κριτικούς.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top