Ουνάλ Ουστέλ: «Έτοιμοι για νέα σημεία διέλευσης η τ/κ πλευρά»

Ουνάλ Ουστέλ: «Έτοιμοι για νέα σημεία διέλευσης η τ/κ πλευρά»

Έτοιμη για την διάνοιξη νέων οδοφραγμάτων είναι η τ/κ πλευρά, ανέφερε ο «πρωθυπουργός» στα κατεχόμενα, Ουνάλ Ουστέλ, ο οποίος επισκέφθηκε χθες τα βελτιωτικά έργα στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου και ανακοίνωσε ότι θα είναι έτοιμα μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης, ο κ. Ουστέλ είπε ότι έχουν κάνει κάποιες μελέτες για το θέμα με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, τις οποίες έχουν διαβιβάσει στη «νότια Κύπρο», όπως αποκάλεσε την Κυπριακή Δημοκρατία.

«Αυτό το θέμα δεν είναι μόνο στη δική μας δικαιοδοσία. Δεν μπορούμε να ανοίξουμε σημεία διέλευσης οπουδήποτε και όποτε θέλουμε. Υποδείξαμε συγκεκριμένες τοποθεσίες και συγκεκριμένα σημεία διέλευσης που πρέπει να ανοίξουν και ενημερώσαμε τον νότο, αλλά δυστυχώς δεν έχει ληφθεί ακόμη οποιαδήποτε απάντηση. Όταν μας απαντήσουν, εμείς είμαστε υπέρ της αύξησης του αριθμού των σημείων διέλευσης», επεσήμανε.

Ο κ. Ουστέλ συνοδευόταν στην επίσκεψη στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου από μέλη της πλατφόρμας οικονομικών οργανώσεων, σε συνεργασία με την οποία γίνονται τα έργα εκεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE