Τιμούρ για τον όμιλο της Εθνικής: «Γιατί όχι και την πρωτιά»

Τιμούρ για τον όμιλο της Εθνικής: «Γιατί όχι και την πρωτιά»

Στις πρώτες του δηλώσεις για την κλήρωση της Εθνικής μας στο Nations League, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια ανέφερε:

«Σίγουρα αν συγκρίνουμε τις ομάδες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στην προηγούμενη διοργάνωση, δεν είναι της ίδιας δυναμικότητας με αυτές που θα παίξουμε τώρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουμε εύκολα παιχνίδια. Και η Ρουμανία και το Κόσοβο είναι πολύ καλές ομάδες, το Κόσοβο το είδαμε και στην προηγούμενη διοργάνωση που ήταν στον όμιλο μας ενώ και η Λιθουανία που πιστεύω θα περάσει από το Γιβραλτάρ είναι αξιόλογη ομάδα και την είδαμε στο φιλικό που παίξαμε τον περασμένο Νοέμβριο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE