Τις αγροτικές οργανώσεις βλέπει σήμερα η Υπ. Γεωργίας μετά τη χθεσινή κινητοποίηση

Τις αγροτικές οργανώσεις βλέπει σήμερα η Υπ. Γεωργίας μετά τη χθεσινή κινητοποίηση

Συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτικών οργανώσεων θα έχει στις 8.00 το πρωί της Παρασκευής η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Μαρία Παναγιώτου, προκειμένου να συζητήσουν τα αιτήματα των αγροτών.

Θα ληφθούν υπόψη τα αιτήματα των αγροτών, είχε δηλώσει η Υπουργός την Πέμπτη, ύστερα από την παραλαβή στο Προεδρικό Μέγαρο υπομνήματος από τις αγροτικές οργανώσεις με τα αιτήματά τους για να δοθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Προσέθεσε ότι ως «Κυβέρνηση μέσα από τη συμμετοχή της στα διάφορα όργανα της ΕΕ καταθέτουμε τις θέσεις των αγροτών μας, τις θέσεις που έχουμε ως Κυπριακή Δημοκρατία, έχοντας κοινό στόχο τη διαφύλαξη του Ευρωπαίου αγρότη», συμπληρώνοντας ότι «στεκόμαστε δίπλα από τους αγρότες και πορευόμαστε μαζί τους, αλλά το λέω, έχοντας έναν συγκεκριμένο οδοδείκτη που μας έχει καθορίσει το πρόγραμμα διακυβέρνησης και είναι κάτι, το οποίο έχει ζητήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE