Απίστευτη τραγωδία στην Ισπανία - Έδεσαν, στραγγάλισαν και μαχαίρωσαν τη 48χρονη μητέρα τους

Απίστευτη τραγωδία στην Ισπανία - Έδεσαν, στραγγάλισαν και μαχαίρωσαν τη 48χρονη μητέρα τους

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στη Βόρεια Ισπανία. Η Σίλβια Λόπες Γκαγιούμπας βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου στο Κάστρο Ουρντιάλες της Καντάμπρια.

Συγκεκριμένα το σώμα της κείτονταν νεκρό μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο γκαράζ του οικογενειακού της σπιτιού, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα El Diario Montañés.

Βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία είναι οι δύο θετοί γιοι της

Η δολοφονία έχει προκαλέσει σοκ στη χώρα και μάλιστα ο τρόπος που διεπράχθη το έγκλημα. Η Γκαγιούμπας βρέθηκε με μια τσάντα στο κεφάλι της, δεμένη, στραγγαλισμένη και μαχαιρωμένη στο πορτμπαγκάζ του οχήματος.

Βασικοί ύποπτοι για τον φόνο είναι οι δυο θετοί γιοι της, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Συγκεκριμένα οι ισπανικές αρχές έστησαν μπλόκα σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους εντοπίζοντας τελικά τα δύο παιδιά σε έναν λόφο στο πάρκο Κοτολίνο, μετά από έρευνα που ολοκληρώθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα. Ο πατέρας των παιδιών βρίσκεται και ο ίδιος σε σοκ ενώ την ώρα του εγκλήματος βρίσκονταν στη δουλειά,

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο 16χρονος χτύπησε την θετή του μητέρα στο λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Η σύλληψη των δύο αγοριών

Οι έφηβοι ηλικίας 15 και 13 ετών φέρεται να προσποιήθηκαν ότι είχαν πέσει θύματα απαγωγής, για την οποία φέρεται να τηλεφώνησαν στη γιαγιά τους.

Όπως σημειώνει η El Correro, το Ερευνητικό Δικαστήριο του Σανταντέρ συμφώνησε στον «εγκλεισμό» του μεγαλύτερου αγοριού για έξι μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει δεκτός στο Κοινωνικό-Εκπαιδευτικό Κέντρο Νέων Parayas. Όσο για το μιικρότερο αγόρι που είναι 13 χρόνων, βρίσκεται σε μικρή ηλικία για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Τα δύο παιδιά υιοθετήθηκαν από τη Ρωσία και μεταφέρθηκαν στη Διοίκηση του Ενόπλου Ινστιτούτου στο Σανταντέρ μετά το φερόμενο έγκλημα.

Το μικρότερο παιδί μπήκε σε κέντρο προστασίας παιδιών και περίμενε να μεταφερθεί στην Εισαγγελία Ανηλίκων, όπου θα υποβαλλόταν σε ψυχοκοινωνική εξέταση, σύμφωνα με το El Diario. Ωστόσο δεν υπήρχαν προηγούμενα παράπονα για την οικογένεια και καμία αναφορά για προηγούμενη βία στην οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE