Και ο Τ/κ δικηγόρος του Κιουρσάτ ήταν παρών στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας

Και ο Τ/κ δικηγόρος του Κιουρσάτ ήταν παρών στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας

Ο Πρόεδρος του τ/κ δικηγορικού συλλόγου, Χασάν Εσένταγλι, δικηγόρος του Ακάν Κιουρσάτ παρέστη σήμερα στη διαδικασία στο Επαρχιακό Δικαστηρίο Λευκωσίας.

Σε δήλωσή του μετά ανακοίνωσε απλά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Κιουρσάτ που κατηγορήθηκε σήμερα για την υπόθεση εκμετάλλευσης ε/κ γης στην κατεχόμενη Κλεπίνη, την περίοδο 2004-2005.

Είπε ότι ο Κιουρσάτ αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας 10.000 ευρώ μετρητά και 65.000 με επιταγές, ενώ θα παρουσιάζεται δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό σταθμό για εξακρίβωση στοιχείων. Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί στις 29 Φεβρουαρίου, πρόσθεσε.

Ο κ. Εσένταγλι μίλησε στα τούρκικα σε δημοσιογράφους που κάλυπταν την δίκη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Σαφές μήνυμα ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει με τις σωστές θεσμικές και νομικές διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ομιλία του στην τελετή θεμελίωσης της νέας πανεπιστημιακής Σχολής του ΤΕΠΑΚ στην πόλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE