Και ο Τ/κ δικηγόρος του Κιουρσάτ ήταν παρών στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας

Και ο Τ/κ δικηγόρος του Κιουρσάτ ήταν παρών στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας

Ο Πρόεδρος του τ/κ δικηγορικού συλλόγου, Χασάν Εσένταγλι, δικηγόρος του Ακάν Κιουρσάτ παρέστη σήμερα στη διαδικασία στο Επαρχιακό Δικαστηρίο Λευκωσίας.

Σε δήλωσή του μετά ανακοίνωσε απλά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Κιουρσάτ που κατηγορήθηκε σήμερα για την υπόθεση εκμετάλλευσης ε/κ γης στην κατεχόμενη Κλεπίνη, την περίοδο 2004-2005.

Είπε ότι ο Κιουρσάτ αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας 10.000 ευρώ μετρητά και 65.000 με επιταγές, ενώ θα παρουσιάζεται δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό σταθμό για εξακρίβωση στοιχείων. Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί στις 29 Φεβρουαρίου, πρόσθεσε.

Ο κ. Εσένταγλι μίλησε στα τούρκικα σε δημοσιογράφους που κάλυπταν την δίκη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.