ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαγωγές μπύρας: Σημαντική άνοδος τους πρώτους οκτώ μήνες του 2023

Εξαγωγές μπύρας: Σημαντική άνοδος τους πρώτους οκτώ μήνες του 2023

Μικρή αύξηση παρουσίασαν οι συνολικές παραδόσεις μπύρας την περίοδο Ιανουαρίου – Αυγούστου του 2023, με τις εξαγωγές να παρουσιάζουν άνοδο 18% την ίδια περίοδο.

Σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, οι συνολικές παραδόσεις το οκτάμηνο του 2023 ανήλθαν σε 29,48 εκατ. λίτρα, παρουσιάζοντας άνοδο 0,9% σε ετήσια βάση, με τις συνολικές παραδόσεις τον Αύγουστο, τον κατεξοχήν μήνα των θερινών διακοπών, να ανέρχονται σε 5,2 εκατ. λίτρα καταγράφοντας ετήσια άνοδο 1,5%.

Οι εγχώριες παραδόσεις μπύρας ανήλθαν σε 27,4 εκατ. λίτρα την περίοδο Ιανουαρίου – Αυγούστου του 2023, παρουσιάζοντας οριακή μείωση 0,2% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022.

Μεγάλη αύξηση παρουσίασαν οι εξαγωγές μπύρας για την περίοδο Ιανουαρίου – Αυγούστου του 2023, οι οποίες ανήλθαν σε 2,09 εκατ. λίτρα παρουσιάζοντας άνοδο 18% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022, ενώ οι παραδόσεις μπύρας τον Αυγούστου διαμορφώθηκαν στα 0,36 εκατ. λίτρα παρουσιάζοντας άνοδο 114% σε σχέση με τον Αύγουστο του 2022.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top