LIKE ONLINE

Διαγωνιζόμενη νίκησε σε τηλεπαιχνίδι και έγινε viral με την άσεμνη χειρονομία που έκανε - Δείτε βίντεο

Διαγωνιζόμενη νίκησε σε τηλεπαιχνίδι και έγινε viral με την άσεμνη χειρονομία που έκανε - Δείτε βίντεο

Η Mira Hayward, διαγωνιζόμενη στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του NBC «Jeopardy!», βρέθηκε στο επίκεντρο μιας viral στιγμής, αλλά όχι για τους λόγους που θα περίμενε κανείς.

Η παρουσιάστρια του podcast από το Πόρτλαντ του Όρεγκον εξασφάλισε τη νίκη απέναντι στους ανταγωνιστές της Kate Campolieta και Jesse Chin στον πρώτο προημιτελικό του διαγωνισμού Wildcard για τους πρωταθλητές του χειμώνα 2024, ο οποίος προβλήθηκε τη Δευτέρα (5/2).

Το περιστατικό συνέβη μετά την παρουσίαση της τελικής κατηγορίας του «Jeopardy», World Flags, αφήνοντας τους διαγωνιζόμενους ανήσυχους. Πριν παρουσιαστεί το στοιχείο, και οι τρεις αποφάσισαν να ποντάρουν 0 δολάρια, μια ασυνήθιστη αλλά στρατηγική κίνηση. Το στοιχείο έλεγε: «Η σημαία αυτού του ασιατικού έθνους διαθέτει μέρος ενός μνημείου παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς που χτίστηκε τον 12ο αιώνα». Παρόλο που ο Jesse Chin, που είχε συγκεντρώσει 1.800 δολάρια, επέλεξε να μην απαντήσει και αντ' αυτού να συγχαρεί τη Hayward.

Σε μια στιγμή ενθουσιασμού, η Hayward έκανε ένα σχήμα που μοιάζει με το «0» με τα χέρια της και τα κούνησε προς τους ανταγωνιστές της, προφανώς για να αναφερθεί στα στοιχήματά τους αξίας μηδέν δολαρίων. Ωστόσο, οι τηλεθεατές γρήγορα ερμήνευσαν τη χειρονομία ως μίμηση σεξουαλικής πράξης, οδηγώντας σε έναν καταιγισμό διασκεδαστικών και γεμάτων χλευασμό σχολίων στο X (πρώην Twitter). Μεταξύ των σχολιαστών ήταν και ο συνιδρυτής του Dogecoin και κωμικός Billy Markus, γνωστός στο διαδίκτυο ως Shibetoshi Nakamoto, ο οποίος μοιράστηκε ένα κλιπ έξι δευτερολέπτων από το περιστατικό.

Το επεισόδιο χρησιμεύει ως υπενθύμιση της απρόβλεπτης φύσης της ζωντανής τηλεόρασης και της δύναμης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να μεγενθύνουν ορισμένα περιστατικά. Μέχρι στιγμής η διαγωνιζόμενη δεν έχει τοποθετηθεί για την χειρονομία που έκανε.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top